- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Artichaut barigoulette
Artichaut barigoulette
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Artichauts
2 càs D’huile d’olive
100 g De lardons fumés
1 Oignon
3 Tomates
1 Gousse d’ail
1 Verre de vin blanc
1 Cube de bouillon de légumes
3 pincée De sel
1 pincée De poivre
150 ml D’eau
1 Branche de thym
Bereiding
Stap 1 /3
Lavez les artichauts les tranchées en deux Creusez les en enlevant les feuilles violettes et le foin faites revenir les artichauts en mode doré avec l’huile d’olive
Stap 2 /3
Ajoutez les lardons l’oignon l’ail et les tomates coupées en morceaux poursuivez la cuisson 5minutes
Stap 3 /3
Ajoutez le vin blanc ,le cube de légumes,l’eau ,le thym le sel et le poivre Cuisson sous pression 35 mn

