- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Andouilles de Nannou
Andouilles de Nannou
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 càs De graisse de canard (ou d’huile d’olive)
2 Oignons
2 Échalotes
4 Andouilles à l’ancienne
4 càs De crème fraîche
4 càs De moutarde (à l’ancienne si possible)
100 ml De vin blanc
100 ml D’eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparez les ingrédients. Pelez et hachez les oignons et les échalotes. Coupez les andouilles en rondelles.
Stap 2 /5
En mode Dorage, mettre dans la cuve la graisse de canard (ou l’huile d’olive), les oignons, les échalotes et les andouilles. Faire dorer le tout pendant 5 minutes en mélangeant régulièrement.
Stap 3 /5
Ajoutez la crème fraîche, la moutarde, le vin blanc et l’eau. Salez et poivrez à votre convenance. Mélangez.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression 10 minutes.
Stap 5 /5
Régalez vous!!!


