- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Abats sauce piquante
Abats sauce piquante
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
6 càc Échalotes
4 Gousses d’ail
700 g D’abat cœur, poumons, rognons etc
2 càs CaS d’huile
50 g Farine
1 pincée Sel, poivre
2 càs CaS de moutarde
50 cl Eau
1 pincée Sel
1 Poivre
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer tous les ingrédients
Stap 2 /5
Faire dorer les abats pendant 4 minutes en mélangeant régulièrement
Stap 3 /5
Ajouter échalotes et gousses d’ail Pendant 3 minutes
Stap 4 /5
Ajouter moutarde cornichons sel et poivre soupoudrer de farine et recouvrer d’eau Mettre sous pression 15 minutes
Stap 5 /5
Rectifier l’assaisonnement et déguster avec pommes de terre vapeur