- Homepage
- Zoete aardappel kroketten
Zoete aardappel kroketten
- Totale tijd 38min
- 20min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Zoete aardappelen
3 Ei
120 g Bloem
180 g Cheddar
150 g Paneermeel
6 takje Peterselie
Olie
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /10
Dit recept vereist de EXTRA CRISP. Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /10
Doe de zoete aardappelen in het stoommandje. Stoom met 200 ml water in de kookpan.
Stap 3 /10
Koken onder druk
Stap 4 /10
Pureer de zoete aardappelen. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.
Stap 5 /10
Vorm kroketjes en leg in het midden van elk een blokje cheddarkaas. Voeg een beetje aardappelpuree toe en rol tot een balletje.
Stap 6 /10
Rol de balletjes door de bloem, het ei en vervolgens door het paneermeel. Herhaal dit een tweede keer.
Stap 7 /10
Olie de pan in. Leg er de kroketten in.
Stap 8 /10
Zet de Cookeo uit en plaats het Extra Crisp deksel erop.
Stap 9 /10
Zet het op manuele functie gedurende 20 minuten op 200°C.
Stap 10 /10
Serveer met een beetje gehakte peterselie.