Zalmragout met kokos
Moulinex
Recept door Moulinex

Zalmragout met kokos

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 18min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    8min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 300 g Bevroren zalm, in grote blokken gesneden

  • 150 g Champignons

  • 2 Wortels in plakjes

  • 100 ml Kokosmelk

  • 1 Blokje gevogeltebouillon van Maggi

  • 50 g Ui

  • 150 ml Water

  • 1 el Olie

  • 100 g Prei

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /6

Snijd de prei, hak de ui fijn. Snijd de champignons door midden.

Stap 3 /6

Fruit de ui 3 min in de olie.

Stap 4 /6

Voeg alle ingrediënten toe behalve de melk.

Stap 5 /6

Kooktijd

Stap 6 /6

Voeg de kokosmelk toe en roer door elkaar. Serveer.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228