- Homepage
- Zalmragout met kokos
Zalmragout met kokos
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Bevroren zalm, in grote blokken gesneden
150 g Champignons
2 Wortels in plakjes
100 ml Kokosmelk
1 Blokje gevogeltebouillon van Maggi
50 g Ui
150 ml Water
1 el Olie
100 g Prei
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de prei, hak de ui fijn. Snijd de champignons door midden.
Stap 3 /6
Fruit de ui 3 min in de olie.
Stap 4 /6
Voeg alle ingrediënten toe behalve de melk.
Stap 5 /6
Kooktijd
Stap 6 /6
Voeg de kokosmelk toe en roer door elkaar. Serveer.