- Homepage
- Recipe Details Page
Worteltaart
- Totale tijd 1u 30min
- 30min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1 biscuitbeslag
1 tl kaneel
2 snuifje nootmuskaat
1 snuifje zout
250 g geraspte wortels
10 g bicarbonaat
1 tl bloem
10 g boter
roomkaas of yoghurtsaus
Accessoires
Flex Whisk
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2 /7
Volg de instructies van het basisrecept voor ‘biscuitbeslag’.
1 biscuitbeslag
Stap 3 /7
Voeg het kaneel, de nootmuskaat, het zout en het bicarbonaat toe aan het biscuitbeslag in de mengkom van de keukenrobot en druk op ‘Start’.
1tl kaneel 2snuifje nootmuskaat 1snuifje zout 10g bicarbonaat
Flex Whisk
Stap 4 /7
Druk op 'Start'. Terwijl de keukenrobot in werking is, voeg je de geraspte wortels beetje bij beetje toe aan het mengsel in de mengkom van de keukenrobot.
250g geraspte wortels
Flex Whisk
Stap 5 /7
Vet een bakvorm in en bestrooi het met bloem. Doe het deeg erin.
1tl bloem 10g boter
Stap 6 /7
Laat gedurende 1 uur op 180 graden bakken.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en dien op met roomkaas of yoghurtsaus.
roomkaas of yoghurtsaus