Vegetarische adzukiballetjes
- Totale tijd 53min
- 20min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
340 g Gekookte adzukibonen of gewone bonen
90 g Havermout
1.5 Gepelde en versnipperde ui(en)
1.5 teentje Knoflookteentje(s), gepeld en versnipperd
1.5 el Tomatenpasta
1.5 el Paprika
3 el Bloem
1.5 Gepelde en versnipperde bruine ui(en)
600 g Tomatenpassata
15 cl Groentebouillon
Zout, peper
Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Meng bonen met havermout, ui, look, tomatenpasta en paprika. Zet gedurende 30 minuten in de koelkast.
Stap 3 /6
Giet de olie in kookpan en braad balletjes aan. Zet vervolgens opzij. Voeg ui toe en bak.
Stap 4 /6
Voeg de passata en bouillon toe.
Stap 5 /6
Snelkoken
Stap 6 /6
Doe de balletjes in de saus en laat ze sudderen voor het opdienen.