Uitgebreid Engels ontbijt
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
180 g Miniworstjes of chipolata's, in drie stukken gesneden
4 sneetje Varkensbuik
2 Middelgrote eieren
10 g Boter voor de toast
2 Middelgrote tomaten, doormidden gesneden
1 el Olijfolie
2 snuifje Provençaalse kruiden
Zout, peper
200 g Gebakken bonen
Bereiding
Stap 1 /3
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het MANUAL-programma 7 minuten aan op 200 °C. Leg de licht beboterde sneetjes brood op de plaat van lade 1, maak dan op elk sneetje een kuiltje met de twee plakjes bacon. Breek een ei in het midden. Zet lade 2 aan. Zet het MANUAL-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de 4 halve tomaten in lade 2, besprenkel met olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden. Leg de worstjes naast de tomaten.
Stap 2 /3
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 3 /3
Verwarm de gebakken bonen in een pan en serveer het Engelse ontbijt op een bord met de toast, worstjes, tomaten en gebakken bonen.