- Homepage
- Recipe Details Page
Soep, noedels en peulvruchten
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
250 g Kikkererwten
200 g Gekookte linzen (blik of met de cookeo)
100 g Verse spinazie, gewassen en fijngehakt
3 el Anijs, gewassen en fijngehakt
6 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
150 g Witte ui, gepeld en gesnipperd
150 g Verse linguini (of verse tagliatelli)
1.5 tl Kurkuma
120 cl Groentebouillon (of water + zout)
3 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet de olie erbij.
Stap 3 /6
Voeg de uit toe en bak die totdat die glazig is. Voeg kurkuma en spinazie toe. Goed mengen.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 3 min.
Stap 6 /6
Deze soep wordt traditioneel opgediend met yoghurt van schapen.