- Homepage
- Recipe Details Page
Saus met 4 kazen
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
50 g Parmezaanse kaas
50 g Pecorino
50 g Comté
50 g Gorgonzola
2 Eierdooiers
30 cl Vloeibare room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Klopper
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de Parmezaanse kaas, de pecorino en de comté zonder korstjes in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Parmezaanse kaas 50g Pecorino 50g Comté
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg toe.
50g Gorgonzola
Stap 3 /4
Vervang het mes door de klopper. Voeg de geklopte eierdooiers en de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2 Eierdooiers 30cl Vloeibare room Zout
Klopper
Stap 4 /4
Giet de saus over de pasta. Meng goed en dien op.