- Homepage
- Recipe Details Page
Roulade van gevulde kip
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
280 g Kipfilet
80 g Mozzarella
40 g Gedroogde tomaten
8 bladje Basilicum
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /8
Snij de mozzarella en gedroogde tomaten in kleine stukjes. Zet aan de kant in kommetjes.
80g Mozzarella 40g Gedroogde tomaten
Stap 2 /8
Versnipper de basilicumblaadjes op een snijplank met een mes.
8bladje Basilicum
Stap 3 /8
Leg elk kippenlapje op een vel huishoudfolie.
280g Kipfilet
Stap 4 /8
Vul elk lapje met blokjes mozzarella en gedroogde tomaten. Voeg basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout.
Zout
Stap 5 /8
Rol elk lapje in huishoudfolie op tot een worst.
Stap 6 /8
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 7 /8
Zet het stoommandje in de kom van keukenmachine en leg er de worsten in huishoudfolie in. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Water
Stoommandje
Stap 8 /8
Dien meteen op met pasta.