- Homepage
- Rilette van kabeljauw met olijven
Rilette van kabeljauw met olijven
- Totale tijd 31min
- 20min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
450 g Kabeljauwfilet, in blokjes gesneden
375 g Bloemige aardappelen, geschild en in kleine blokjes gesneden
100 g Groene olijven, ontpit en fijngehakt
0.75 tl Paprikapoeder
3 el Olijfolie
3 el Witte azijn (of ciderazijn)
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereiding van de ingrediënten.
Stap 2 /5
Snijd de aardappelen in blokjes.
Stap 3 /5
Giet 25 cl water in de pot en plaats daarna de kabeljauw en de aardappelen in het stoommandje.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie.
Stap 5 /5
Pureer met een vork alle ingrediënten in een kom.Koel bewaren.