- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pasta la carbonara
Pasta la carbonara
- Totale tijd 6min
- 2min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 oignon
140 g lardons
50 g parmesan
20 cl crème fraîche liquide
Sel/poivre
400 ml eau
300 g tagliatelles
1 jaune d'oeuf
Bereiding
Stap 1 /3
Éplucher l'oignon, le couper et le mettre dans la cuve avec les lardons pour les faire dorer pendant une durée de 2mn une fois terminé mettre de côté ces deux ingrédients.
Stap 2 /3
Mettre 400ml d'eau dans la cuve avec les tagliatelles et le sel pendant une durée de 04min avec la fonction "cuisson sous pression"
Stap 3 /3
Placer à nouveau les pâtes dans la cuve avec les autres ingrédients " crème fraîche et jaune d'oeuf" pendant une minute et bonne dégustation !