- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lapin aux pruneaux
Lapin aux pruneaux
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personnes
2 Cuisses de lapin coupées en deux et farinées
75 g Lardons fumés
75 g Oignons émincés
2 Petites carottes émincées
12 Pruneaux
13 cl Vin rouge
13 cl Eau
Sel et poivre
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Emincer les oignons.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Colorer les cuisses de lapin farinées, dans l'huile chaude.
Stap 5 /7
Ajouter le reste des ingrédients.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 7 min
Stap 7 /7
Déguster accompagné de semoule ou de purée de pommes de terre.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
