Kroketten Pojarski
- Totale tijd 1u 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Kipfilet
100 g Witbrood
5 cl Vloeibare room
1 tl Paprikapoeder
1 Ei
100 g Paneermeel
100 g Bloem
Olie
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe het witbrood in een kom en voeg de room toe.
Stap 2 /7
Doe de kip in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Voeg het geweekte witbrood toe (giet de rest van de room weg) met het paprikapoeder. Breng op smaak met zout. Meng door elkaar met een spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Zet de bereiding minstens 1 uur in de koelkast.
Stap 5 /7
Maak tussen uw handen quenelles van de kip.
Stap 6 /7
Rol ze in de bloem, het geklopte ei en het paneermeel.
Stap 7 /7
Bak ze ongeveer 15 minuten in een pan met wat olie op een laag vuurtje.