Konijn met mosterd
- Totale tijd 19min
- 10min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Konijnenbouten in 2 gesneden en in bloem gewenteld
0.5 Gesnipperde uien
5 cl Kalfsfond
200 g Gesnipperde wortelen
7 cl Witte wijn
1 tl Gesnipperde salie
1 tl Zout en peper
1 el Plantaardige olie
1 el Mosterd
1 el Dikke verse room
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat de konijnenbouten aan alle kanten bruinen. Voeg de uien en de wortelen toe.
Stap 5 /7
Voeg de wijn en daarna de kalfsfond en de mosterd toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 9 min
Stap 7 /7
Voeg de fijngesneden salie toe en dien op.