Ganzenlever met peperkoek en appels
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
280 g Verse ganzenlever, ontaderd
40 g Appel in blokjes
40 g Peperkoek in blokjes
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Breng de ganzenlever op smaak met zout en peper.Verdeel over de glaasjes en voeg de in blokjes gesneden appels en peperkoek toe.
Stap 3 /5
Sluit de glaasjes met hun deksels af.Leg ze in de pot. Doe er 20 cl water bij.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie.
Stap 5 /5
Plaats de glaasjes 30 minuten in de diepvriezer en daarna een nacht in de koelkast.