Bonet uit piemonte
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
30 g Amaretti, grof verpoederd
20 g Suiker
10 g Bittere cacaopoeder
1 Ei(eren)
13 cl Melk
1 el Amaretto (of rum - optioneel)
4 cl Vul de schaaltjes met de vloeibare karamel.
2 Schaaltjes van 14 cl
1 Rond stuk bakpapier met dezelfde diameter als de kuip
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng de amaretti, suiker en cacao. Voeg de eieren en vervolgens de melk en Amaretto toe.
Stap 3 /5
Vul de kommetjes met het mengsel. Dek af met folie. Zet ze in de kom op het papier met 20 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Laat afkoelen. Doe ze uit hun vorm en dien op, versierd met chocoladeschilfers.