- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de veau
Blanquette de veau
- Totale tijd 57min
- 20min
Voorbereidingstijd - 37min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personnes
800 g Veau en morceaux
200 g Champignons
2 Carottes
1 Oignon
1 Gousse d’ail
10 cl Crème épaisse
15 cl Eau
1 càs Fond de veau
1 càs Maïzena
1 Bouquet garni
1 Jaune d’œuf
10 cl Vin blanc
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer carottes, champignons, oignon, ail
Stap 2 /5
Faire dorer avec un filet d’huile d’olives les oignons,champignons et ail
Stap 3 /5
Déglacer au vin blanc
Stap 4 /5
Mettre tous les ingrédients dans la cuve sauf le jaune d’oeuf et la maïzena et mettre cuisson sous pression pendant 30min
Stap 5 /5
Cuisson terminée ajouter le jaune d’oeuf et la maïzena pour épaissir la sauce. Saler et poivrer
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
