Dolce Gusto Infinissima Touch KP270810 Koffiemachine met capsules - 1,2L

Ref: KP270810

Verkocht door : Moulinex Shop

1,2L - 15 bar - XL functie (tot 300ml)

 • Geniet in enkele seconden van koffiedrankjes van professionele kwaliteit dankzij onze automatische koffiemachine met hoge druk (tot 15 bar). Gebruik de luchtdicht afgesloten NESCAFÉ® Dolce Gusto®-capsuels voor overheerlijke koffies met een dikke, fluweelzachte crema.
 • Bereid snel en gemakkelijk meer dan 35 warme en koude dranken van ons coffeeshopmenu met één druk op de knop en het gebruiksvriendelijke ledtouchscreen.
 • Kies voor de XL-cupfunctie als het wat meer mag zijn en geniet zowel thuis als onderweg van de beste koffiedranken.
Alle voordelen

€ 139,00

Op voorraad

|Levering binnen 1 tot 3 dagen

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis levering vanaf 50€

 • undefined

  Gratis retour gedurende 30 dagen

Diensten en garanties

 • 2 jaar garantie inbegrepen
 • Gespecialiseerde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

De INFINISSIMA Touch Automatic koffiemachine is een strakke, verfijnde en stijlvolle machine om moeiteloos de perfecte koffiedranken te maken.

Geniet van uw favoriete coffeeshopdranken met de nieuwe NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch automatische koffiemachine van Krups. Dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) en de automatische doorstroomstop maakt u thuis koffiedranken van de allerhoogste kwaliteit met een dikke, fluweelzachte crema. De INFINISSIMA Touch automatische koffiemachine is een strakke, verfijnde en stijlvolle machine om moeiteloos de perfecte koffiedranken te maken. Schuif uw favoriete capsule erin en maak eenvoudig uw favoriete drank met het intuïtieve ledtouchscreen. En als het wat groter mag is er nog steeds de handige XL-functie. Het waterreservoir van 1,2 l hoeft niet vaak bijgevuld te worden voor nog meer koffieplezier. Houdt u van koude koffiedranken, een latte macchatio of een espresso? In ons coffeeshopmenu van 35 creatieve blends vindt u steeds wat u zoekt! Met de ecostand schakelt de machine overigens automatisch uit na één minuut inactiviteit en met het ontkalkingsalarm wordt uw koffieroutine nog een stuk eenvoudiger. Met NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic van Krups wordt uzelf uw eigen favoriete barista. Het is tijd om thuis te genieten van de ultieme coffeeshopervaring. Klaar?

undefined

Voordelen van Dolce Gusto Infinissima Touch KP270810 Koffiemachine met capsules - 1,2L

AUTOMATISCHE DOORLOOPSTOP:

Plaats eenvoudigweg de door u gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto®_capsule, pas uw drankje desgewenst aan met een enkele draai aan de knop en druk vervolgens op 'play': eens uw koffiemachine de perfecte dosis bereikt heeft, zal het automatisch stoppen om u aan te geven dat het drankje klaar is.

undefined

XL-FUNCTIE VOOR GROTE KOFFIES:

Alles groots ervaren en beleven — dat kan!


Met de XL-functie geniet u onderweg of thuis van nog meer koffie.

undefined

WARM EN KOUD:

Uw koffiemachine is zo veelzijdig dat u

eenvoudig overheerlijke koude dranken

kunt bereiden.Probeer zeker eens onze New Orleans Style Cold Brew Coffee!

undefined

KOFFIE VAN PROFESSIONELE KWALITEIT:

Geniet van meer dan 35 premium koffiecreaties uit ons coffeeshopmenu, voor elke koffieliefhebber wat wils! Geniet van een keuze uit krachtige ristretto, intense espresso, aromatische lungo en complete grande tot schuimende cappuccino en gladde latte macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

undefined

POMP MET HOGE DRUK:

Dankzij de krachtige pomp die aan maximaal 15 bar de delicate smaak en premium aroma's van de koffiecapsules perfect weet te extraheren, maakt u in minder dan 30 seconden de allerbeste koffie met een dikke, fluweelzachte crema.

undefined

HERSTELBAAR PRODUCT: 

Dit product met 10-jaar lange gewaarborgde herstelbaarheid bij 6500 herstelcentra wereldwijd maakt deel uit van de zuinigere en milieugerichte aanpak die bij krups hoog in het vaandel staat

undefined

LUCHTDICHT AFGESLOTEN CAPSULES:

Onze luchtdicht afgesloten cups houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje.

undefined

TWEE JAAR GARANTIE:

Gebruik het apparaat met een gerust hart, dankzij een garantie van twee jaar.

undefined

ENERRGIEZUINIG:

Deze koffiemachine heeft niet alleen een A+-energieniveau maar ook een ecostand die het toestel automatisch uitschakelt als het 1 minuut lang niet gebruikt.

undefined

Je Dolce Gusto Infinissima Touch KP270810 Koffiemachine met capsules - 1,2L kit

Inbegrepen:

 • Infinissima Touch Zwart
undefined

Kenmerken

ALGEMEEN

Accessoires

Veelgestelde vragen