- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de champignons
Velouté de champignons
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
3 personnes
500 g Champignons bruns
600 ml Bouillon
2 Échalotes
1 Ail
Poivre
Ciboulette
3 càs Crème fraîche
Beurre ou huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /3
Faire dorer l'échalote, l'ail, et les champignons émincés en mode rissolage
Stap 2 /3
Ajouter le bouillon, poivrez et lancer la cuisson sous pression pendant 15min, prolonger la cuisson si les champignons ne sont pas cuits
Stap 3 /3
Mixer avec un mixeur plongeant, ajouter la crème et la ciboulette







