- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Varkensribbetjes
Varkensribbetjes
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (2)
Ingrediënten
2 personen
600 g Varkensribbetjes
1 teentje Fijngesneden knoflook
20 cl Water
2 el Marmelade of aardbeienjam
1 el Ketchup
2 el Sojasaus
2 el Witte wijn
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /9
Meng in een kom alle ingrediënten behalve de varkensribbetjes en water tot een saus. Zet apart.
Stap 3 /9
Giet het water en het vlees in de kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /9
Plaats de drukbescherming.
Stap 5 /9
Koken onder druk.
Stap 6 /9
Laat de ribbetjes uitlekken en meng ze vervolgens in de kom met de saus.
Stap 7 /9
Verwijder de drukbescherming.
Stap 8 /9
Handmatig airfryen.
Stap 9 /9
Eet smakelijk.