- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue poireaux, carottes, pommes de terre et lardons
Fondue poireaux, carottes, pommes de terre et lardons
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Blancs de poireaux
4 Carottes
4 Pommes de terre
200 g Lardons
250 ml D’eau
1 pincée poivre
1 pincée Sel
2 càs Crème fraîche épaisse
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez et lavez les légumes. Coupez-les poireaux et les carottes en rondelles et les pommes de terre en cubes.
Stap 2 /4
En mode dorage, faire fondre du beurre et faire revenir les poireaux et les lardons.
Stap 3 /4
Ajoutez les autres légumes, sel, poivre, l’eau. Mettre en cuisson sous pression 5 minutes
Stap 4 /4
Une fois cuit, ajoutez la crème fraîche épaisse.







