- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalope Marsala végétarien
Escalope Marsala végétarien
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Soja émincée
20 cl Marsala
3 càc Parmesan
1 pincée Persil
1 Gousse d'ail
200 g Pâte au choix
300 g Crème fraîche épaisse
Sel & poivre
200 g Champignon de paris
1 càs D'huile
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre votre cuisseur en mode dorer ajouter une cuillère a soupe d'huile, faite revenir vos champignons et votre soja émincé pendant 8 a 10 minutes, et ajouter votre gousse d'ail émincée en milieu de cuisson. Faite boullir de l'eau dans une casserole pour vos pâtes
Stap 2 /3
Une fois vos champignons et votre soja émincé sont colorer ajouter les 20 cl de marsala et laisser le reduire de moitié pendant 5 minutes
Stap 3 /3
Une fois le marsala reduit, mettez votre cuiseur en maintien au chaud et ajoutez la crème épaisse, saler et poivrer et ajouter votre persil et le parmesan, Puis remuer pour diluer le tout


