- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crème brûlée au carambar
Crème brûlée au carambar
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
10 Carambar
25 cl Crème liquide
20 cl Lait
20 g Sucre
4 Jaunes d’œufs
Cassonade
Bereiding
Stap 1 /6
Versez la crème liquide et le lait dans la cuve et faire bouillir en mode dorer
Stap 2 /6
Ajoutez les carambars et les faire fondre
Stap 3 /6
Fouettez les jaunes d’œufs avec le sucre jusqu’à ce que le mélange blanchisse
Stap 4 /6
Ajoutez la préparation crème carambar au mélange sucre œufs
Stap 5 /6
Versez dans des ramequins et mettre du film alimentaire. Mettre 15cl d’eau dans la cuve et les ramequins dans le panier vapeur. Faire cuire sous pression 10 minutes
Stap 6 /6
Réservez 6h dans le frigo. Au moment de service mettre de la cassonade et faire chauffer au chalumeau






