- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aiguillette de canard au légumes d'automne
Aiguillette de canard au légumes d'automne
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Aiguillette de canard
2 Carottes
500 g Topinambour
4 Pomme de terre
1 Oignon
1 Blanc de poireaux
200 ml D'eau
2 càc De fond de volaille
1 càs De graisse de canard ou de beurre
1 pincée De sel et poivre
Romarin
Bereiding
Stap 1 /3
Éplucher les légumes. Placer une cuillère à soupe de graisse de canard dans la cuve du cookéo et mettre en mode d'orage. Ajouter l'oignon et le poireaux et les faire dorer. Ajouter les aiguillettes et faites les dorer également
Stap 2 /3
Ajouter les légumes taillés en cubes, le romarin, le sel le poivre, le fond de volaille et l'eau. Mettre sous pression 7min
Stap 3 /3
Bon appétit 🤗






