- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Osso-Bucco aux raisins
Osso-Bucco aux raisins
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Tranches de jarret de veau (1 tranche par personne)
1 càs Farine
1 càs Huile végétale
200 g Tomates en quartiers (ou tomates pelées en conserve)
50 g Oignons émincés
1 Branche de céleri, éplucheé et ciselée
10 cl Bouillon de veau
100 g Gros Raisins blancs coupés en 4 (et épépinés idéalement)
1 Morceau de sucre
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Emincer les oignons.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve. Fariner les tranches de jarret.
Stap 4 /7
Colorer le jarret 3 min de chaque côté, retirer. Remplacer par oignon et céléri. Mélanger, puis verser le bouillon.
Stap 5 /7
Ajouter les autres ingrédients.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 15 min
Stap 7 /7
Servir avec des spaghettis ou des penne rigatti et du parmesan fraîchement râpé.