- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulgour tomate
Boulgour tomate
- Totale tijd 41min
- 15min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 Oignons
1 Boites de tomates pelé
200 ml Tomacoulis
250 g Boulgour
10 Knaki volailles
650 ml D'eau
Sel
Poivre
Paprika
Bereiding
Stap 1 /4
Coupé les oignons et les mettre à blanchir , Et ajouter les tomates pelé couper en dès
Stap 2 /4
Ajouter le boulgour puis mélanger
Stap 3 /4
Ajouter le coulis de tomate, Salé poivré et mètre le paprika selon votre goût
Stap 4 /4
Ajouter les knaki a la volail coupé en morceaux puis Couvrir d'eau et mettre sous pression 12 mn ( nous l'aimons moelleux)