- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Romige risotto met sesam en pastinaak
Romige risotto met sesam en pastinaak
- Temps Total 22min
- 15min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
200 g Risottorijst
350 g Pastinaken, geschild en in blokjes gesneden (kern verwijderd)
60 g Witte ui, fijngesnipperd
6 cl Zoete witte wijn
2 teentje Gepelde knoflook, ontdaan van kiem en fijngehakt
50 cl Groentebouillon
2 tl Sesampasta, wit (optioneel)
2 tl Sesamzaad, geroosterd
12 cl Vloeibare room
2 el Olijfolie
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Doe de olie in de pot.
Etape 3 /6
Voeg de rijst toe en laat deze glazig worden.Voeg de ui en knoflook toe en daarna de witte wijn.Kook tot de wijn verdampt is.
Etape 4 /6
Voeg de pastinaak, sesampasta, bouillon, een beetje zout en peper toe.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie.
Etape 6 /6
Voeg de room toe, houd 3 min warm, voeg de geroosterde sesam toe.Dien op.






