- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Rougail Saucisse
Rougail Saucisse
- Temps Total 36min
- 10min
Préparation - 26min
Cuisson - 0min
Repos
Ingrédients
4 personen
4 Worsten van 150 g
110 g Ajuin
20 g Gember
6 g Look
5 cl Olie
400 g Tomatenpuree
20 cl Gevogeltebouillon
1 Gedroogde pepertjes
Zout, peper
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Doe de geschilde ajuin, gember en look in stukken van 2 cm in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /5
Bevestig de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /5
Snijd de worsten in zes stukken.
Etape 4 /5
Voeg de worsten, tomatenpuree, gevogeltebouillon en chilipepers toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /5
Dien onmiddellijk op met witte rijst.
Pourquoi deux expéditions ?
Vos produits peuvent être expédiés depuis 2 entrepôts :
Expédié par Moulinex Shop
Expédié par Moulinex Accessoires
Vous ne pourrez pas cumuler des articles issus des 2 entrepôts dans une même commande.
