- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Panna cotta citroen, peer
Panna cotta citroen, peer
- Temps Total 15min
- 10min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
20 cl Vloeibare room
3 el Suiker
0.5 Limoen (sap en zestes)
1 el Bruine suiker
1.5 Gelatineblaadjes van 2 g
100 g Peren met vast vruchtvlees, in kleine blokjes
5 g Boter
5 cl Water
Glazen kommen
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Snijd de geschilde peren in kleine blokjes.
Etape 3 /8
Laat de gelatine weken in wat ijskoud water.
Etape 4 /8
Doe de room in de kuip.
Etape 5 /8
Voeg de suiker, de citroenschil en de gelatine toe en klop tot alles volledig opgelost is. Vul de glaasjes met het mengsel. Zet ze 6 uur op een koele plek.
Etape 6 /8
Doe de perenblokjes in de kuip met de boter, het citroensap, het water en de cassonade.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie
Etape 8 /8
Dien de pannacotta op met een lepel perencompote erbovenop.



