- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Couscous met vis
Couscous met vis
- Temps Total 10min
- 5min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
600 g Moten vis (zalm, kabeljauw of andere)
600 g Ratatouille uit blik
150 g Mengeling van zeevruchten, diepvries
400 g Tarwegriesmeel, middelgrote korrel
360 g Kikkererwten uit blik, uitgelekt
6 tl Couscouskruiden
6 el Olijfolie
40 cl Water
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Meng de helft van de kruiden met de ratatouille. Doe de olie in de kuip.
Etape 3 /6
Giet bij het griesmeel. Meng alles goed. Doe het water, de kikkererwten, de rest van de kruiden en de schelpdieren in de kuip.
Etape 4 /6
Voeg zout toe. Zet het stoommandje in de kuip. Garneer met ratatouille. Plaats de vis erop zonder overlappingen. Voeg zout toe.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie: 5 min.
Etape 6 /6
Giet de bouillon op het griesmeel. Laat 5 minuten rusten. Dien alles op.







