- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Casarecce met aubergine en ansjovis
Casarecce met aubergine en ansjovis
- Temps Total 23min
- 15min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
160 g Casarecce (droge pasta)
200 g Gewassen aubergine-blokjes, 2 cm dikte
0.5 Citroen (sap)
1 teentje Knoflook, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
1 el Olijfolie (essentieel)
0.5 tl Komijnpoeder
1 el Gewassen en fijngehakte peterselie (bij voorkeur platte peterselie)
10 Gemarineerde ansjovissen (of sardines)
0.33 tl Suiker
27 cl Gezouten water
Préparation
Etape 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /7
Spoel de aubergine af en snijd het in blokjes van 2 cm dikte.
Etape 3 /7
Pel en hak de knoflookteentjes fijn.
Etape 4 /7
Spoel de peterselie af en hak het fijn.
Etape 5 /7
In de juiste volgorde in de pan doen: 150 g aubergine, knoflook, suiker, olie, water en dan de rest van de aubergine.
Etape 6 /7
Onder druk laten koken.
Etape 7 /7
Voeg citroen, komijn en peterselie toe. Versier het met ansjovis alvorens te serveren.