- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Casarecce met aubergine & ansjovis
Casarecce met aubergine & ansjovis
- Temps Total 23min
- 15min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
320 g Casarecce (gedroogde pasta)
400 g Blokjes aubergine, gewassen, van 2 cm
1 Citroen (sap)
2 teentje Knoflook, gepeld en fijngehakt
2 el Olijfolie (verplicht)
1 tl Komijnpoeder
2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt (bij voorkeur platte peterselie)
20 Gemarineerde ansjovissen (of sardines)
0.67 tl Suiker
53 cl Gezouten water
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /7
Was de aubergines en snijd ze in blokjes van 2 cm.
Etape 3 /7
Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Etape 4 /7
Was de peterselie en hak hem fijn.
Etape 5 /7
Plaats in deze volgorde in de pot:150 g aubergine, knoflook, suiker, olie, water en de rest van de aubergines.
Etape 6 /7
Snelkookfunctie.
Etape 7 /7
Voeg citroen, komijn, peterselie toe.Dien op, versierd met ansjovis.