- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Biscuit met bosbessen
Biscuit met bosbessen
- Temps Total 33min
- 15min
Préparation - 18min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
30 g Zeer zachte boter
25 g Suiker
1 Ei
50 g Gezeefde bloem
1 g Bakpoeder
35 g Bosbessen, gewassen
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Klop in een kom de boter en de suiker op tot het mengsel licht van kleur is. Voeg eerst de eieren en vervolgens de bloem en het bakpoeder toe.
Etape 3 /6
Giet de bereiding in de glazen potjes, samen met de bosbessen.
Etape 4 /6
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Etape 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Etape 6 /6
Laat even afkoelen en geniet ervan als de biscuit nog een beetje warm is.







