- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Olijvencake met ham & ricotta
Olijvencake met ham & ricotta
- Temps Total 23min
- 10min
Préparation - 13min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
40 g Groene olijven, ontpit en grof gehakt
40 g Kleine blokjes ham (of schijfjes, fijngehakt)
1 Middelgroot ei (55 g)
75 g Bloem
5 g Bakpoeder
75 g Ricotta
1 el Olijfolie
2 Bakvormen voor muffins of charlottebakvorm voor 6 pers.
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /7
Klop de eieren, de ricotta en de olie.
Etape 3 /7
Voeg de bloem en gist toe.
Etape 4 /7
Voeg de olijven en ham toe. Meng alles goed.
Etape 5 /7
Verdeel het mengsel in de vormen. Giet 20 cl water in de kuip. Plaats de vormen in het mandje.
Etape 6 /7
Snelkookfunctie: 13 min.
Etape 7 /7
Laat afkoelen. Haal ze uit de vorm en eet ze lauw, met een slaatje.