- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gekarameliseerde kipdrumsticks met gember en mais
Gekarameliseerde kipdrumsticks met gember en mais
- Temps Total 1h 5min
- 10min
Préparation - 25min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
4 personen
2 el Vloeibare honing
6 el Sojasaus
3 el Yakitorisaus
1 el Sesamolie
0.5 el Verse gember
0.5 Lente-ui
2 Vacuümverpakte maiskolven
8 Kipdrumsticks (ongeveer 1 kg)
Koriander
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /8
Meng in een grote kom de honing, sojasaus, yakitorisaus en sesamolie. Rasp en voeg de gember toe. Snijd het groene gedeelte van de lente-ui in zeer dunne plakjes. Voeg ze toe aan de kom. Breng licht op smaak met peper.
Etape 2 /8
Snijd de maïskolven in stukken van 3 cm dik.
Etape 3 /8
Voeg de kipdrumsticks en de maïskolf toe aan de marinade. Roer voorzichtig om, zodat ze volledig met de saus bedekt zijn.
Etape 4 /8
Laat 30 minuten marineren.
Etape 5 /8
Leg de drumsticks en de maïs op de bakplaat. Voeg de marinade toe. Zet de bakplaat op de middelste stand in de oven.
Etape 6 /8
Zet het apparaat aan. Selecteer het programma ROAST op 200°C en stel de bereidingstijd in op 25 minuten. Druk op START.
Etape 7 /8
Als de saus na het koken te dik is, doe dan een beetje water in de bakplaat.
Etape 8 /8
Leg de drumsticks en maïskolf in een schaal, voeg de saus toe, bestrooi met gehakte koriander en serveer warm. Dien op met witte rijst.





