- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zoete aardappel kroketten
Zoete aardappel kroketten
- Temps Total 38min
- 20min
Préparation - 18min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
900 g Zoete aardappelen
3 Ei
120 g Bloem
180 g Cheddar
150 g Paneermeel
6 takje Peterselie
Olie
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Préparation
Etape 1 /10
Dit recept vereist de EXTRA CRISP. Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /10
Doe de zoete aardappelen in het stoommandje. Stoom met 200 ml water in de kookpan.
Etape 3 /10
Koken onder druk
Etape 4 /10
Pureer de zoete aardappelen. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.
Etape 5 /10
Vorm kroketjes en leg in het midden van elk een blokje cheddarkaas. Voeg een beetje aardappelpuree toe en rol tot een balletje.
Etape 6 /10
Rol de balletjes door de bloem, het ei en vervolgens door het paneermeel. Herhaal dit een tweede keer.
Etape 7 /10
Olie de pan in. Leg er de kroketten in.
Etape 8 /10
Zet de Cookeo uit en plaats het Extra Crisp deksel erop.
Etape 9 /10
Zet het op manuele functie gedurende 20 minuten op 200°C.
Etape 10 /10
Serveer met een beetje gehakte peterselie.


