- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zeebarbeel op Provençaalse wijze
Zeebarbeel op Provençaalse wijze
- Temps Total 21min
- 20min
Préparation - 1min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
6 Schoongemaakte en geschubde zeebarbelen van 175 g
600 g Gepelde en fijngehakte tomaten
45 Zwarte olijven, ontpit
1.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd
15 straaltje Ansjovisfilets in zout
2 el Olijfolie
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Spoel de zeebarbelen af en verwijder alle schubben.Doe de olie in de pot.
Etape 3 /6
Laat de ui lichtjes aankleuren.Voeg de tomaten en de olijven toe, samen met 5 cl water.Laat koken tot alles zacht is.
Etape 4 /6
Voeg de zeebarbelen toe.Breng op smaak met peper en zout.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie
Etape 6 /6
Giet alles op een groot bord.Decoreer met gehakte ansjovisfilets.


