- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zalm in groene currysaus
Zalm in groene currysaus
- Temps Total 18min
- 15min
Préparation - 3min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
2 el Neutrale olie
2 teentje Fijngehakte knoflook
1 tl Versgeraspte gember
2 Grote groene paprika, in reepjes gesneden
1 Fijngehakte ui
2.5 el Groene currypasta
400 g Kokosmelk
1 Limoen (sap en schil)
20 cl Water
0.5 tl Maïzena
4 straaltje Zalmfilets (120 g per stuk)
4 Groene uien, dun gesneden
4 el Fijngehakte verse koriander
4 tl Gemalen pinda's
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Voeg de olie, knoflook, gember, paprika en ui toe aan de kom.
Etape 3 /6
Bak 2 minuten. Voeg de currypasta, kokosmelk, limoensap en -zeste, water en maïzena toe en roer.
Etape 4 /6
Leg de zalm op de grill in de hoogste positie, boven de currysaus.
Etape 5 /6
Laat de bereiding snelkoken
Etape 6 /6
Serveer warm met lente-uitjes, koriander en pinda's.