- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Worst van Montbéliard
Worst van Montbéliard
- Temps Total 9min
- 5min
Préparation - 4min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
2 Worst van Montbéliard
200 g Mengeling van boschampignons in blik
4 cl Porto
2 el Olijfolie
175 g Parijse champignons in plakjes
2 Snufje gehakte bladpeterselie
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Snijd de witte champignons in dunne plakjes.
Etape 3 /8
Hak de peterselie fijn.
Etape 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Etape 5 /8
Sauteer de witte champignons. Voeg na enkele minuten het paddenstoelenmengsel toe.
Etape 6 /8
Prik één keer door het vel van de worstjes. Voeg de worstjes en de porto toe. Breng op smaak met peper en zout.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie
Etape 8 /8
Snijd de worstjes in schijfjes en voeg de bladpeterselie toe aan de champignons. Dien op.

