- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Vispotje met bloemkool
Vispotje met bloemkool
- Temps Total 20min
- 10min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
300 g Kabeljauw, ontzout en zonder graat (of kabeljauwfilet)
600 g Bloemkoolroosjes, in stukjes gesneden
200 g Puree-aardappels, geschild en in blokjes gesneden
16 cl Vloeibare crème
4 takje Tijm
2 bladje Laurierblaadjes
2 teentje Knoflook, ontkiemd en gesnipperd
2 tl Zout, peper
4 el Olijfolie
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Etape 3 /6
Bak de kabeljauw. Bewerk met een houten lepel om de kabeljauw te verdelen in stukjes. Haal uit de pan.
Etape 4 /6
Doe de bloemkool, aardappels, tijm, knoflook, laurier, het zout en de peper in de kuip met 70 ml water.
Etape 5 /6
Kooktijd onder hoge druk: 10 min.
Etape 6 /6
Voeg de vis en de crème toe en meng goed door elkaar.

