- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Sous Vide Gekookte Appels met Kaneel
Sous Vide Gekookte Appels met Kaneel
- Temps Total 1h 10min
- 10min
Préparation - 1h
Cuisson - 0min
Repos
Ingrédients
2 personen
2 Golden appels
20 g Ongezouten boter
25 g Rozijnen
1 el Rietsuiker
0.5 tl Gemalen kaneel
0.5 snuifje Gemalen nootmuskaat
Préparation
Etape 1 /7
Schil en snijd de appels in 8 parten. Snijd de boter in blokjes.
Etape 2 /7
Meng in een kom alle ingrediënten, zorg ervoor dat de gesneden appels goed bedekt zijn.
Etape 3 /7
Plaats de ingrediënten in vacuümkookzakken. Vacumeer ze. Controleer of de zakken goed zijn verzegeld.
Etape 4 /7
Plaats de vacuüm zakken in de grote kom van de robot.
Etape 5 /7
Vul de kom met 3 liter water, zorg ervoor dat de zakken goed ondergedompeld zijn. Vergrendel het deksel met de stop en druk op 'Start'.
Etape 6 /7
Verwijder de zakken en open ze.
Etape 7 /7
Geniet ervan met de siroop die door de appels is vrijgekomen.