*Turkse gestoomde vis - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

*Turkse gestoomde vis

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 20min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    5min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 Kabeljauwrug

  • 400 g Aardappels

  • 100 g Ajuin

  • 60 g Rode paprika

  • 400 g In blokjes gesneden tomaten

  • 2 el Tomatenconcentraat

  • 1 Citroensap

  • 2 Knoflookteentje

  • 1 tl *Gedroogde oregano

  • 2 el Gehakte platte peterselie

  • Zout

Préparation

Etape 1 /5

Maak de ingrediënten klaar.

  • 4 Kabeljauwrug
  • 400g Aardappels
  • 100g Ajuin
  • 60g Rode paprika
  • 400g In blokjes gesneden tomaten
  • 2el Tomatenconcentraat
  • 1 Citroensap
  • 2 Knoflookteentje
  • 1tl *Gedroogde oregano
  • 2el Gehakte platte peterselie
  • Zout

Etape 2 /5

Leg de vis in het midden van de pan.

  • 4 Kabeljauwrug

Etape 3 /5

Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de oregano en peterselie.

  • 4 Kabeljauwrug
  • 400g Aardappels
  • 100g Ajuin
  • 60g Rode paprika
  • 400g In blokjes gesneden tomaten
  • 2el Tomatenconcentraat
  • 1 Citroensap
  • 2 Knoflookteentje
  • Zout

Etape 4 /5

Onder druk laten koken.

Etape 5 /5

Bestrooi eenmaal gekookt met oregano en peterselie. Dien warm op.

  • 1tl *Gedroogde oregano
  • 2el Gehakte platte peterselie

Companions,Ustensils and accessoiries