- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Truffelrisotto met pecorino
Truffelrisotto met pecorino
- Temps Total 40min
- 15min
Préparation - 25min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
4 personen
4 el Olijfolie
1 Ui
320 g Risottorijst
12 cl Witte wijn
120 cl Groentenbouillon
40 g Ongezouten boter
40 g Geraspte pecorino
1 el Truffelolie
1 el Pecorinorasp
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /9
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /9
Installeer de mengspatel in de kom.
Etape 3 /9
Giet de Olijfolie in de kom.
Etape 4 /9
Voeg de uien, Arborio rijst en zout toe. Bak 4 min. roerend.
Etape 5 /9
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. indikken.
Etape 6 /9
Voeg de hete groentenbouillon toe.
Etape 7 /9
Laat de risotto garen.
Etape 8 /9
Voeg de boter, geraspte pecorino en truffelolie toe en kook vervolgens 2 min.
Etape 9 /9
Stel het seizoen naar smaak en werk af met pecorinorasp. Serveer heet.