- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Tomatensoep met specerijen
Tomatensoep met specerijen
- Temps Total 18min
- 15min
Préparation - 3min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
900 g Tomaten, gepeld, ontpit en in stukken gesneden
200 g Koraallinzen
3 Bolletje(s) bosui (het wit en een beetje van het groen gehakt)
3 tl Gember, geschild en gehakt
300 g Venkel, gewassen en in hele kleine blokjes gesneden
3 el Witte azijn
3 el Honing
2 tl Kaneelpoeder
90 cl Water
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /5
Schil en hak de gember.
Etape 3 /5
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve het groen van de ui. Breng op smaak met peper en zout.
Etape 4 /5
Snelkookfunctie: 3 min.
Etape 5 /5
Doe het versnipperde groen van de jonge ui erbij. Dien op.


