- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Tex-Mex soep
Tex-Mex soep
- Temps Total 21min
- 15min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
200 g gekookte rode nierbonen
100 g rode paprika in blokjes gesneden
100 g geschilde en geciseleerde ajuin
2 theelepels tomatenconcentraat
80 cl rundvleesbouillon (of water)
2 tl honing
1 tl paprikapoeder
Zout, cayennepeper
40 g polenta
2 eetlepels zonnebloemolie
Préparation
Etape 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /7
Hak de ajuinen fijn.
Etape 3 /7
Voeg olie toe in de pan.
Etape 4 /7
Voeg ajuin, peper en honing toe. Laat deze lichtjes bruin bakken. Voeg de paprika en het tomatenconcentraat toe. Roeren. Laat gedurende 1 min. bakken.
Etape 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe. Breng het op smaak met zout en peper.
Etape 6 /7
Onder druk laten koken.
Etape 7 /7
Meng het door elkaar en serveren maar.