- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Terrine van vis met saffraan
Terrine van vis met saffraan
- Temps Total 27min
- 15min
Préparation - 12min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
160 g Filet van witte vis, zonder graten, fijngesneden
1 Ei(eren)
1 snuifje Saffraan
20 g Sjalot, fijngesnipperd
70 g Vloeibare room
2 tl Vloeibare honing
1 el Maizena
10 cl Zonnebloemolie
1 tl Mosterd
2 tl Kreeftensoep
Préparation
Etape 1 /9
Bereid de ingredienten.
Etape 2 /9
Snijd de sjalot fijn.
Etape 3 /9
Klop een mayo met eigeel, olie, 1/2 honing, mosterd, bisque. Laat afkoelen.
Etape 4 /9
Mix de room, vis, eiwit, zetmeel en 1/2 honing.
Etape 5 /9
Warm een beetje olie op.
Etape 6 /9
Kleur de sjalotten met de saffraan aan. Breng het gerecht op smaak. Voeg toe aan het mengsel vis/room.
Etape 7 /9
Spoel de kom. Verdeel in de muffinvormen. Dek ze af met folie. Zet ze in het mandje met 20 cl water in de kom.
Etape 8 /9
Snelkookfunctie: 12 min.
Etape 9 /9
Dien lauw op ofwel goed koud met de mayonaise.






