- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Terrine ricotta paprika
Terrine ricotta paprika
- Temps Total 22min
- 15min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
60 g Pesto alla genovese of rode pesto
400 g Ricotta op smaak gebracht met de pesto, zout en peper
3 Paprika's (3 kleuren), gepeld, ontpit, in reepjes gesneden
4 Blaadjes gelatine, vooraf gedrenkt in koud water
7 cl Melk
80 cl Terrine met huishoudfolie
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Peel en snijd de ontpit paprika's in reepjes.
Etape 3 /8
Week de gelatine in koud water.
Etape 4 /8
Giet de melk in de kom. Voeg de gelatine, samengeperst tussen uw handen, toe.
Etape 5 /8
Zodra die gesmolten is, voeg deze mix toe aan de ricotta. Spoel de kuip met water. Doe de olie in de kuip. Bruin de volledige paprika aan de schil.
Etape 6 /8
Haal alles uit de kuip. Giet 20 cl water in de kuip. Voeg de paprika in het mandje en vervolgens in de kom.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie
Etape 8 /8
Wissel de ricotta af met de paprika's in de terrine. Zet koel weg voor 12 uur voor ze uit de vorm te halen.




