Spaghetti bolognese - Recette Cookeo V3 | Moulinex
eFarmz
Recette de eFarmz

Spaghetti bolognese

Avis 4 étoiles (moyenne)

- /5 -

  • Temps Total 0min
  • Préparation
    0min
  • Cuisson
    0min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 1 teentje Knoflook

  • 0.5 Ui

  • 1 Wortelen, in blokjes

  • 1 stengel Bleekselderij, in blokjes gesneden

  • 300 g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee

  • 200 g Geplette tomaten

  • 0.5 Passata

  • 1 bladje Laurier

  • 300 g Verse spaghetti

  • 0.5 pak Parmezaan

  • Olijfolie

  • Zout en peper

Préparation

Etape 1 /6

Bereid de ingrediënten voor.

  • 1teentje Knoflook
  • 0.5 Ui
  • 1 Wortelen, in blokjes
  • 1stengel Bleekselderij, in blokjes gesneden
  • 300g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee
  • 200g Geplette tomaten
  • 0.5 Passata
  • 1bladje Laurier
  • 300g Verse spaghetti
  • 0.5pak Parmezaan
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Etape 2 /6

Bak en verkruimel het vlees met een drupje olijfolie en zet apart. Fruit je de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de gehakte wortelen en selderij toe.

  • 1teentje Knoflook
  • 0.5 Ui
  • 1 Wortelen, in blokjes
  • 1stengel Bleekselderij, in blokjes gesneden
  • 300g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee

Etape 3 /6

Voeg de gehakte tomaten en anderhalf keer de zelfde hoeveelheid water toe.Kruid en voeg de (droge) pasta toe. Kook de pasta in een pan kokend water als het verse pasta is.

  • 200g Geplette tomaten
  • 300g Verse spaghetti
  • Zout en peper

Etape 4 /6

Koken onder druk

Etape 5 /6

Meng goed en voeg de laurierblaadjes toe. Voeg het vlees toe om het opnieuw te verwarmen.

  • 300g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee
  • 1bladje Laurier

Etape 6 /6

Pas de kruiden aan en serveer warm, gegarneerd met geraspte kaas en een paar blaadjes verse basilicum.

Companions,Ustensils and accessoiries